Ghidul Asiguratului continua sa fie difuzat in marile centre comerciale

Promoterii dedicati distribuie in continuare, in aceste zile, “Ghidul Asiguratului” in marile centrele comerciale din Bucuresti si din intreaga tara, in cadrul celei de-a II-a etape a Campaniei Nationale “ASIGURA-TE!”. Astfel, cei care au fost in acest weekend la cumparaturi in supermarket-uri precum Carrefour, Cora, Auchan sau Real au plecat acasa nu numai cu produsele achizitionate, ci si cu materialul informativ care cuprinde cele mai importante detalii privind asigurarile auto, de locuinta, de sanatate si de viata.

Etapa a II-a a Campaniei Nationale “ASIGURA-TE!” este realizata de APPA – Asociatia Pentru Promovarea Asigurarilor, CSA – Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, UNSAR – Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare, IGPR – Inspectoratul General al Politiei Rutiere si ANPCPPSR – Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania.

In perioada 20 septembrie – 20 decembrie a.c., vor fi distribuite in intreaga tara peste 750.000 de brosuri informative. Astfel, “Ghidul Asiguratului” continua sa fie difuzat gratuit in Bucuresti si in principalele 20 de orase din tara – in marile centre comerciale, intersectii, primarii, consilii locale, prefecturi, biblioteci, aeroporturi, gari, expozitii, muzee, si in intreaga retea INFO EU-RO. De asemenea, “GHIDUL ASIGURATULUI” ajunge la publicul larg si prin intermediul cotidienelor Libertatea si Romania Libera.

Leave a Comment